Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@04:56:24 GMT

سند توسعه پنج ساله دانشگاه آزاد را اجرایی می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۶۷۱۳

سند توسعه پنج ساله دانشگاه آزاد را اجرایی می‌کنیم

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه آزاد اردبیل گفت: در دوره جدید مسئولیت در این دانشگاه تلاش می‌کنیم تا سند توسعه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی را محقق کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از دانشگاه آزاد استان، فرشید سلیمی در مراسم تکریم و معارفه رؤسای جدید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار داشت: پیش از این به مدت 6 سال مسئولیت دانشگاه آزاد را بر عهده داشتم که در آن مقطع کوشیدیم در حوزه عمران بیمارستان 96 تختخوابی دانشگاه آزاد را تا 90 درصد پیشرفت ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بیمارستان دانشگاه آزاد که در ایام کرونا بیشترین خدمات را ارائه کرد در حقیقت ارمغان این دانشگاه به مردم استان بود و معادل کل شهریه‌ای که از بدو تأسیس دانشگاه آزاد در استان اردبیل تاکنون از دانشجویان گرفته شده بود، صرف احداث این بیمارستان شد تا ارزش افزوده بیشتری را برای این استان رقم بزند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل احداث دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین، میهمانسرا در سرعین، ساخت مسجد، راه‌اندازی واحد شاهد و اجرایی شدن سر درب دانشگاه را از دیگر اقدامات خود در دوره قبلی مسئولیت دانشگاه آزاد برشمرد و گفت: در آن مقطع با تولید 236 مقاله با دانشگاه محقق اردبیلی همپا حرکت کرده و توانستیم یک میلیارد دلار تجهیزات و امکانات برای آزمایشگاه و سایر بخش‌های این دانشگاه خریداری کنیم.

سلیمی افزود: در این دوره از مسئولیت سعی خواهیم کرد تا سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد را که به صورت پنج ساله تدوین شده، عملیاتی و اجرایی کنیم که امیدواریم اهداف شایسته‌ای در این حوزه محقق شود.

وی با تاکید بر سودمندی و نافع بودن علم و توجه به رشته‌های کاربردی خاطر نشان کرد: تجارت تکنولوژی و توجه به مسائل فرهنگی از جمله رویکردهای مدیریتی در دانشگاه آزاد خواهد بود.

سلیمی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: تلاش خواهیم کرد تا با تعمیق دوستی‌ها و صمیمیت در این مجموعه بتوانیم اهداف تعریف شده را به پیش ببریم.

در این مراسم رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز به شکل‌گیری 45 شرکت فناور در سال‌های اخیر در این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: 200 نوع محصول توسط این شرکت‌ها تولید شده که 86 محصول به مرحله تجاری‌سازی رسیده است.

اسحق رسولی بیان کرد: در دانشگاه آزاد سعی کردیم تا با امکان‌سنجی و تدارک زیرساخت‌ها در هفت حوزه متمرکز شده و به تناسب ظرفیت استان توسعه را در حوزه اشتغال و تحول‌آفرینی شاهد باشیم.

وی به حوزه گردشگری سلامت اشاره کرد و گفت: بر پایه طبیعت، تندرستی و درمان پروژه‌های متعددی نظر مزرعه گردشگری را اجرایی کرده و مرکز سنجش سلامت و تندرستی در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد.

رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به راه‌اندازی کمپ تیم‌های ملی و باشگاهی با پیشرفت 70 درصد اشاره کرد و افزود: در این کمپ تلاش شده تا امکانات و زیرساخت‌ها برای ورزشکاران و تیم‌های مختلف باشگاهی و ملی فراهم آید تا در بهترین ارتفاع تمرینات خود را انجام دهند.

رسولی به راه‌اندازی سرای نوآوری و سلامت و همچنین توجه به حوزه صنایع غذایی و تبدیلی اشاره کرد و ادامه داد: ما در تولید سیب‌زمینی، سیب، گوجه و سیر با تراژدی غمناک ضرر و زیان کشاورزان و باغداران روبه‌رو بودیم که سعی کردیم خلأ صنایع تبدیلی را با راه‌اندازی واحدهای جدید فراهم کنیم.

کنگره 3535 شهید استان زنجان| معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی: مقالات معرفی شهدا باید در مجلات معتبر دنیا چاپ شودآغاز 5 چرخش تحول‌آفرین در دانشگاه آزاد‌/ رویکرد دانشگاه بر محور "پژوهش کاربردی" قرار گرفت + فیلمهمه عناصر و فعالان دانشگاه آزاد در امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر نقش‌آفرین باشند

وی حرکت به سمت کشاورزی هوشمند و تولید بذر را از دیگر اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه آزاد در چند سال اخیر برشمرد و خاطر نشان کرد: در حوزه انرژی و آب نیز سعی کردیم از ظرفیت دامنه‌های سبلان و مزیت پایدار استان در جهت توسعه و توانمندی این بخش استفاده کنیم.

رسولی حوزه صنایع خلاق و فرهنگی را از دیگر فعالیت‌های این دانشگاه برشمرد و اضافه کرد: در چهار سال فعالیت تلاش کردیم تا سند تحول دانشگاه آزاد را در حد وسع و توان خود تحقق ببخشیم به طوری که دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تحولی پیشگام بوده و طرح‌های متعددی را در مسیر توسعه استان عملیاتی و اجرایی کرده است.

رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: این سند به معنای راه‌اندازی و اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی نظیر مسجد، راه‌اندازی گروه معارف و راه‌اندازی نماز نیست بلکه دانشگاه‌ها باید مرجعیت علمی، فناوری و تولید دانش به روز را داشته باشند.

انتهای پیام/140/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخشی از پیام نوروزی خود عنوان کرد که سال ۱۴۰۳، بستر‌های جدیدی مانند سکوی تولید، تضمین، تأمین و سکوی توزیع و لجستیک و سکو‌هایی در حوزه صنایع خلاق و عرصه‌های تربیتی را راه‌اندازی خواهیم کرد که شکل جدیدی از آموزش عالی را به تصویر می‌کشاند و این حرکت مسلماً با نگاهی جدید به نوع تعامل بین دانشگاه، صنعت و جامعه می‌پردازد و اثرات جدی را در آینده بر آموزش عالی خواهد گذاشت.

محمدکاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با توجه به پیام نوروزی طهرانچی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد که این استان از لحاظ منطقه‌ای و اسناد آمایشی دارای چند ویژگی‌ است. ایده‌ای که رئیس دانشگاه درباره تولید و ایجاد سکو‌های جدید مطرح کرد، می‌تواند به تحقق شعار سال کمک کند و جامعه و دانشگاه‌ها را در این مسیر قرار بدهد و دانشجو‌یان را به سمت مهارت محوری جلو ببرد تا در زمینه‌های تولید توسط بخش خصوصی نقش فعال‌تری ایفا کنند.

وی ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از استان‌های محروم کشور، نیازمند دنبال کردن این فرصت‌هاست، خوشبختانه این استان دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی است ازجمله در حوزه گیاهان دارویی، صنایع مرتبط با آب در حوزه دامپروری و در زمینه صنایع چوب که می‌تواند فعال باشد و از طرف دانشگاه آزاد در این راستا تلاش خواهد شد.

کاوه پیشقدم بیان کرد: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج برای کارآفرینان و صاحبان ایده‌ با قابلیت تجاری شدن، زیرساخت و تجهیزات مناسب را فراهم و مشاوره‌های ضروری را برای ارتقای توانمندی آنها به منظور حضور مستقل و مؤثر در عرصه فناوری و تجاری ارائه می‌کند. این مرکز به عنوان یک انکوباتور(ابزار آزمایشگاهی) در دوره‌هایی که هسته‌ها و واحد‌های فناور نوپا به لحاظ اقتصادی و احیاناً بلوغ فناوری، آسیب پذیری بالایی دارند، ضریب آسیب پذیری را به حداقل رسانده و شرایط مناسب را برای رشد مطلوب آنها فراهم می‌آورد.

مرکز رشد مهم‌ترین زیرساخت‌ هوشمند برای ایجاد اقتصاد دانش‌محور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج گفت: مرکز رشد علم و فناوری یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های هوشمند برای ایجاد اقتصاد دانش‌محور محسوب می‌شود. با توجه به زیرساخت‌های اختصاص یافته این مرکز به منظور جذب هسته‌ها، واحد‌ها و همین طور شرکت‌های دانش‌بنیان از قبیل ساختمان‌های پردیس دانشگاه که دارای فضا‌های مناسب، سوله‌های بزرگ برای راه اندازی خطوط تولید شرکت‌ها و زمین‌های کشاورزی مرغوب همراه آب کافی هستند، موفقیت‌های قابل چشمگیری در جذب فناوران داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: طی رشد چشمگیر حوزه تجارت الکترونیک بین خریداران و فروشندگان عمده و خرد در سال‌های اخیر، نیاز به هم‌افزایی بین ارائه‌دهندگان خدمات پست و لجستیک هوشمند، هر روزه بیش از پیش حس می‌شود که این مرکز با جذب شرکت‌های فناور در زمینه تولید پلتفرم و اپلیکیشن‌های لازمه، این فاصله را کم و پیشنهادهایی برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک ارائه کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تشریح کرد: تمرکز بر چشم‌انداز‌های مشترک در بهینه‌سازی عملیات توزیع و زنجیره‌های تأمین ازجمله پیشنهادهاست که بیشتر به سمت همکاری مشارکتی یا به صورت اکوسیستمی انعطاف‌پذیر و با چشم‌اندازی مشترک پیش می‌روند؛ زیرا که اهمیت این موضوع در حوزه تجارت الکترونیک کاملاً محسوس است.

 کاوه پیشقدم ادامه داد: قدرت نفوذ راه حل‌های دیجیتال در بهینه‌سازی عملیات توزیع پبشنهاد دوم است. راه حل‌های دیجیتال به دلیل کارآمدی، انعطاف‌پذیری و پایداری بیشتر، بخش لجستیک را متحول می‌کنند. این امر نقش بسزایی در بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک دارد.

این مسئول قدرت (اعمال) نفوذ بر شبکه‌های مشترک توزیع در بهینه سازی عملیات توزیع را پیشنهاد سوم ذکر کرد و گفت: شبکه‌های توزیع مشترک به ارسال محموله به یک شبکه توزیع مرکزی و در نهایت ارسال آنها به شبکه توزیع مربوط به هر منطقه اشاره دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج یادآور شد: این واحد دانشگاهی با جذب شرکت‌های خلاق در زمینه رباتیک به منظور پرورش و فکرپروری کودکان با ایجاد فضا‌های لازم و در اختیار قراردادن بخشی از فضای آموزشی مدارس سما در استان و تراشکاری سنگ‌ها و فلزات قیمتی و تزئینی و خلاق به منظور پرورش نیروی کار و ایجاد اشتغال بین جوانان و خانم‌های خانه دار در این زمینه گام بزرگی برداشته است.

موفقیت ۷۰ درصدی در مرکز رشد

وی اضافه کرد: مرکز رشد واحد دانشگاهی یاسوج با استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، واحد‌های فناور و هسته‌های فناور، محصولات فناورانه تولیدشده و به‌کارگیری حداقل ۴۰ کارگر در بحث اشتغال توسط شرکت‌های مستقر در مرکز رشد فعال است. این مرکز در تولید دانش‌بنیان اشتغال آفرین کاملاً موفق بوده است؛ چراکه هم محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان به مرحله تولید رسیده و هم تولید اشتغال انجام شده و همینطورگام بزرگی در رشد تولید برداشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از جذب فناوران و صاحبان ایده با محور نیاز کشور و برای جلوگیری از خروج ارز خبر داد و افزود: معرفی شرکت‌های مستقر در مرکز رشد واحد یاسوج به صندوق پژوهشی سازمان مرکزی و معرفی آنها به صندوق‌های استان برای دریافت تسهیلات از طریق تبصره ۱۸ و راه‌اندازی خط تولید شرکت‌ها و تبدیل آنها از روش سنتی به نیمه صنعتی و صنعتی با هدف خطوط تولید مکانیزه به منظور بالابردن تولید محصولات شرکت‌ها اولویت اول مرکز رشد است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تشریح کرد: مرکز رشد این دانشگاه در بخش‌های تولید؛ «کشاورزی» تهیه کود‌های مایع محرک‌های ریشه زا و تولید کمپوست‌های غنی شده و بیولوژیک، بخش کاشت، فرآوری و عصاره گیری گیاهان دارویی با هدف تولید دارو‌های گیاهی از جمله درمان بیماری‌های پوستی و دیابت، «انرژی‌های تجدیدپذیر» ساخت نمونه کارگاهی توربین‌های بادی و توربین‌های آبی و ساخت پنل‌های خورشیدی تولید کنترل کننده‌های الکترونیکی و در بخش «رباتیک» تولید کیت‌های آموزشی، موفقیت ۷۰ درصد به بالا را داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه