Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت حساس دانشگاه‌ها اهمیت به تبیین آموزه‌های قرآنی است که در این زمینه مأموریت ما مشخص است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجت‌الاسلام محمد شریفانی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل اظهار داشت:  رسالت حساس دانشگاه‌ها اهمیت به تبیین آموزه‌های قرآنی است که در این زمینه مأموریت ما مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مهم‌ترین ارمغان خداوند به بشریت در قرآن کریم خلاصه شده که علاوه بر رشد فکری و ذهنی انسان بایستی در دانشگاه‌ها به این امر مهم توجه شود و دانشگاه‌ها با فعالیت در بعد علمی و اسلامی بر روی این مهم تمرکز کنند تا نتایج و خروجی‌های مورد انتظار در این زمینه حاصل شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ادامه مأموریت‌های پیامبر اکرم(ص) بر عهده دانشگاهیان است که با تبیین قرآن و نشر و ترویج این مهم در زندگی نسل جوان و بشریت می‌توانند به اهداف خود جامه عمل پوشانده و به تأکیدات پیامبر اکرم(ص) توجه ویژه داشته باشند.

شریفانی تصریح کرد: حضرت رسول اکرم(ص) مامور بود که مسلمان، مومن، قاری و نشر دهنده بدون کم و کاست قرآن، بنده خالص، عدالت گستر و پایدار در انجام وظیفه باشد و نماز را اقامه کند تربیت کند که به همین منظور نشان از اهمیت و گستردگی موضوع در این زمینه است که نیاز به توجه ویژه و اساسی در این زمینه داریم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش و زحمات بی‌شائبه حجت‌الاسلام تجلایی به عنوان یک فرد متدین، متقی، شجاع، متعهد، انقلابی و شهادت‌پرور گفـت: بی‌شک اقدامات حجت‌الاسلام جلیلی نیز در این عرصه بسیار ارزشمند و دارای قداست خواهد بود.

در ادامه حجت‌الاسلام مهدی جلیلی، مسئول جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: روحانیت نقش پدر معنوی را در هر جایگاهی دارد که باید این مهم در ذهن هر دو طرف ایجاد شود که هم‌اکنون تلاش ما اندوختن ثروت و توانمندی برای انقلاب اسلامی برای رسیدن به تمدن اسلامی است.

وی بیان کرد:  هم‌اکنون تکیه صرفاً به انقلابی بودن یک اشتباه است و هر فرد باتقوا باید باری از دوش انقلاب بردارد و مجموعه خود را در مسیر انقلاب جلو ببرد.

جای خالی برنامه‌ریزی دقیق حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها احساس می‌شوددستگاه قضایی نسبت به رسیدگی به تخلفات عمیق دانشگاه علوم پزشکی همدان اقدام کندبرگزاری 240 کرسی ترویجی در دانشگاه علامه طی سالهای اخیر

وظیفه دانشگاهیان در امور فرهنگی خطیر و حساس است

اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز در این مراسم اظهار کرد: با توجه به این که پرچم ناب محمدی از اردبیل برافراشته شد و در طول هشت سال دفاع مقدس این استان جلوه‌های ایثار و شهادت را به همگان ثابت کرد، نشان می‌دهد این روحیه در بین مردم استان وجود دارد.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اردبیل دو مدافع حرم تقدیم انقلاب اسلامی کرده و علی‌رغم همه فعالیتهایی که از ابتدای انقلاب تاکنون بر علیه آن به کار گرفته شده است، با قدرت در حال حیات، رشد، نمو و گسترش است.

رسولی گفت: وظیفه دانشگاه‌ها در این برهه بسیار سخت سنگین و مهم است چرا که نظام ما یک نظام فرهنگی است و الگوهایی که در غرب کشور در راس امور بودند، الگوی مناسبی در جامعه نبودند و رهبر ایران اسلامی به یک الگوی جهانی تبدیل شد که مسیر مشخصی دارد و در حوزه فرهنگی رهنمودهای بسیاری انجام می‌دهد.

دانشگاهیان نقشه ضدفرهنگی دشمنان را خنثی کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان اردبیل نیز اظهار کرد: این دانشگاه با جمع‌آوری افراد علمی و نخبگان ظرفیت خوبی در مراکز فرهنگی ایجاد و پیشانی و مرکز تحول جامعه است که مسئولان نیز در این زمینه انتظارات زیادی دارند.

وی اظهار کرد: دانشگاه بزرگترین مرکز تعلیم و تربیت است و تکلیف بسیار سنگینی دارد و همه افرادی که در دانشگاه مسئولیت دارند در آن سهیم هستند و در شرایط کنونی دشمنان بر ضد انجام کارهای فرهنگی دانشگاه‌ها اقدامات بسیار سنگینی انجام می‌دهند که باید دانشگاهیان هوشیار و آگاه باشند.

انتهای پیام/140/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی حجت الاسلام دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۹۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد