Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نخستین خط تولید کربن اکتیو میله‌ای کشور توسط واحد فن آور مستقر در مرکز رشد واحد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه‌اندازی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اردبیل، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد، بابک پردل اظهار داشت: نخستین خط تولید کربن اکتیو میله‌ای کشور توسط واحد فن آور مستقر در مرکز رشد واحد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این خط تولید با ظرفیت تولید سالانه 150 تن در مرکز رشد اردبیل راه اندازی و تحویل خریدار شد.

رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: این شرکت که سابقه ساخت دستگاه‌ها و ماشین آلات فیلر بونکر، میوه خشک کن ،کوره تحت خلاء، برش و خم میلگرد را دارد برای دست‌یابی به دانش فنی این خط تولید 3 ماه تلاش و تحقیق و در حدود 2 میلیارد ریال هزینه کرده است و قادر است سالانه تعداد 30 عدد از این خط تولید را روانه بازار کند.

وی در خصوص مشخصات این خط تولید گفت: این خط تولید شامل 3 بخش اصلی خشک کن، میکسر و اکسترودر  است که خشک کن آن با پنل مخصوص و سیستم گرمایش بهینه ساخته شده است و راندمان زمانی بسیار مطلوبی دارد و با مبدل حرارتی 3 جداره خود احتمال تماس گازهای احتراق با محتویات داخل خشک کن را به صفر می رساند و کربن اکتیو بدون هیچ گونه آلودگی در آن خشک می‌شود. 

کامیون تازه ایرانی وارد خط تولید شد / افتتاح 3 کارگاه تولیدی با حضور وزیر صنعتخط تولید قطعات خودروی تارا در نظرآباد به بهره‌برداری رسید‌خط تولید هواپیمای مسافری 100نفره راه‌اندازی می‌شود/ هواپیمای باری ایران140 در اختیار نیروهای نظامی قرار می‌گیرد

پردل ادامه داد: میکسر این خط با ظرفیت 80 کیلوگرم با موتور الکتریکی 11 کیلووات و گیربکس شفت مستقیم برای تولید خمیر کربن اکتیو همگن طراحی شده است و با توجه به درصد بالای آب در خمیر کربن اکتیو، میکسرهای عادی قادر به اختلاط کامل مواد آن نیست.  اکسترودر این خط ویژه کربن اکتیو بهینه شده دارای سیستم هیدروموتور و ظرفیت 60 کیلوگرم در ساعت مجهز به کاتر اتوماتیک و کنترل دار برای تولید میله‌های یک شکل و یک اندازه کربن اکتیو است. طرح سیستم ماردون این اکسترودر ویژه کربن اکتیو ساخته شده است.

 وی بیان کرد: کربن اکتیو تولید شده توسط این خط تولید در صنایع این دستگاه در صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی و همچنین ساخت دستگاه های تصفیه آب مورد استفاده قرار می گیرد و بازار مصرف خوبی دارد؛ لذا بر آورد می شود کلیه خطوط تولید شده به فروش برسد.

انتهای پیام/143/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اردبیل راه اندازی دانشگاه آزاد خط تولید کربن اکتیو مرکز رشد خشک کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۶۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر

آخرین نیروگاه تولید برق فعال زغال‌سنگ بریتانیا پس ۵۷ سال فعالیت، سپتامبر سال جاری برای همیشه تعطیل خواهد شد. 

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، آخرین نیروگاه فعال زغال‌سنگ بریتانیا که در سال ۱۹۶۷ با ظرفیت تولید ۲ هزار مگاوات برق برای تأمین برق دو میلیون خانه توسط هیئت مرکزی تولید برق کشور راه‌اندازی شد، سی‌ام سپتامبر ۲۰۲۴ برای همیشه به فعالیت خود پایان خواهد داد. این اقدام بخشی از برنامه‌های دولت برای پایان دادن به تولید زغال سنگ در بریتانیا است.

عملیات انحلال این نیروگاه از اول اکتبر آغاز می‌شود و تکمیل آن دو سال طول خواهد کشید. تخریب برج‌های خنک‌کننده و دیگر بخش‌های این نیروگاه ۶۵۵ هکتاری پس از اتمام عملیات انحلال آغاز خواهد شد.

چرا تولید زغال‌سنگ در بریتانیا به پایان می‌رسد؟

زغال سنگ یک سوخت فسیلی است و از زمان انقلاب صنعتی در بریتانیا برق تولید می‌کند، زمانی این سوخت بر منطقه میدلندز شرقی تسلط داشت، اما اکنون به دلیل تأثیری که بر محیط زیست دارد، به‌عنوان کثیف‌ترین سوخت فسیلی بریتانیا شناخته می‌شود و معادن آن تعطیل شده‌اند. آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا نیز ماه سپتامبر تولید خود را متوقف خواهد کرد.

هنگامی که زغال‌سنگ می‌سوزد، گازهای گلخانه‌ای مانند دی‌اکسیدکربن وارد جو می‌شود. با گذشت زمان تجمع این گازها با به دام انداختن انرژی اضافی در جو زمین، دمای جهانی را افزایش داده است. بریتانیا متعهد شده است تا سال ۲۰۵۰ انتشار گازهای گلخانه‌ای خود را به صفر برساند و برای دستیابی به این هدف، تعهدات بلندپروازانه‌ای اتخاذ کرده که شامل دست‌یابی به برق کاملاً پاک تا سال ۲۰۳۵ با افزایش سریع انرژی بادی، خورشیدی و هسته‌ای می‌شود.

پیش از این نیز بریتانیا گزارش داد که رکوردها نشان‌دهنده تغییرات چشمگیری در سیستم تولید برق این کشور نسبت به ۱۵ سال پیش است که نیروگاه‌های گاز و زغال‌سنگ بیش از ۷۵ و انرژی‌های تجدیدپذیر تنها دو درصد از ترکیب برق آن را تشکیل می‌دادند. در سال گذشته نیز تنها یک‌سوم برق بریتانیا از سوخت‌های فسیلی و ۴۰ درصد آن از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌شد.

اکنون سهم برق تولید شده توسط سوخت‌های فسیلی در بریتانیا به پایین‌ترین حد خود رسیده است و گاز و زغال‌سنگ تنها ۲.۴ درصد از تولید برق را برای یک ساعت در هفته گذشته به خود اختصاص داده‌اند.

کد خبر 749399

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور